این روزها با افزایش تعداد رستوران ها و تالار های مختلف و همچنین افزایش وسعت آن ها تعداد مشتریان بسیار افزوده شده است. مهمترین مسئله در رستوران ها جلب حداکثر رضایتمندی مشتریان است که تهیه غذای سالم و کیفیت، قیمت مناسب، محیط جذاب و خدمت رسانی سریع و به موقع از جمله مهمترین آن ها می باشند. هریک از این موضوعات راهکارهایی دارند تا بتوان به بهترین نحو آن ها را انجام داد. اما خدمت رسانی سریع و به موقع بحثی است که در این جا مورد بررسی قرار می دهیم.
عوامل موثر در سرعت خدمت رسانی به مشتریان رستوران
برای بالا بردن سرعت خدمت رسانی به مشتریان باید ابتدا عواملی را که باعث کند شدن روند می شوند بررسی نمود. ممکن است غذا دیر حاضر شده باشد، ممکن است تعداد نیروی گارسون کم باشد و نتوانند به سرعت غذاهای آماده را به مشتریان برسانند یا به علت وسعت بالای سالن، خدمت رسانی به سختی و کندی انجام شود و مشکلاتی از این قبیل ممکن است در عدم رضایت مشتریان تاثیر بسیار زیادی داشته باشند برای این موضوعات می توان یک راه حل موثر و استفاده از یک ابزار مناسب را پیشنهاد داد و آن استفاده از ترولی حمل غذا می باشد.
ترولی حمل غذا یا گاری حمل غذا چیست؟
از ترولی حمل غذا برای جابجایی تعداد زیادی ظرف غذا در رستوران ها، هتل ها و تالارها استفاده می شود. این ترولی ها دارای چند طبقه هستند و حمل تعداد زیادی غذا و جمع آوری ظروف کثیف را به راحتی امکان پذیر می نماید. گاری حمل غذا دارای چرخ های نرم و روان است که به راحتی جابجا می شود. ابعاد این ترولی به گونه ای است که استاندارد های لازم را دارد و به خوبی از میان میز و صندلی ها در رستوران عبور می نماید. ترولی حمل غذای silver دارای سه طبقه برای قرار دادن ظروف، به همراه یک یا دو سطل کوچک است که برای نگهداری قاشق، دستمال و یا سایر وسایل مورد استفاده قرار می گیرد. از این سطل های کوچک برای جمع آوری ضایعات و پسماند غذای روی میز ها استفاده نمود.
درباره این سایت